Tuesday, November 1, 2011

Kembali..selepas 3 Tahun....

Akhirnya..selepas 3 tahun aku meninggalkan blog yang dah macam tukun ni, terbuka plak pintu hati aku ni ni nak 'hapdet'! Muahahhaaha...
Sejak rajin join 'contest' ni, aku macam da ter'addict' ngan mengontes ni..
So, pasni aku akan cuba untuk post ape2 yang aku rase nak post...hahahahaa...kalo mood malas tu berterusan, maka blog ni akan terus jadi tukun..muhhaaahhaha

Wednesday, April 30, 2008

Lela Muka Pelat

video

Nokia N82 Black Version!!!! Poor My N82

Tetibe time aku tengah relax belek2 handphone silver aku ni..ternampak la plak post pasal N82 versi hitam..umang aiiii...bengang gua bebbb!!! Gua bli 4 bulan lepas, da jadi lame...so, kalo korang minat yang kaler itam, aku postkan kat cni kedua2 version. Enjoy...









Lagu Baru Untuk DiSEDUT!!!

Ni lagu baru baru Ramlah Ram...tah budak mane tah post kat imeem...tau2 da kene delete...aku je simpan link ni...so, korang DONLOT la ye...aku pun tak dengar lagi...



Ramlah Ram - Cinta Beralah.mp3

Lain2 lagu...

Evolusi KL Drift (OST) - James Baum Feat. Mahadir.mp3

Agnes Monica - Matahariku.mp3

Che' Nelle ft Burn - DJ Yang Ku Puja

Shah Feat. Ella - Ku Merindu


Koleksi Lagu Baru Ziana Zain :




01. Ziana Zain - Dingin

02. Ziana Zain - Melara Jiwa

Tuesday, April 29, 2008

Secretary's Lunch...





Haha..Pas aku konvo kat Tiara, aku dapat invitation 6 orang gi Secretary's lunch..hahaha...

best... kat cni, aku letak gambar2 lain...


Pas makan..hahaa...tengok ar pedang ijau tu..len macam je... :P



Ngan dak Ain...hmmmm... budak yang suke tiru aku dalam kelas..pastu aku tiru die plak..hahaha


Ni gamba ngan Ct...


Gambar2 lain...




Da nak kawin da kawan aku ni....






Video Kekuasaan Tuhan....

video

Hmmmm..pandai pun...

Akhirnye.....dapat gak aku wat blog...haahaha..